реклама

реклама

Правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення й судом обрано запобіжний захід. Йому загрожує покарання позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна, повідомляють у поліції Черкащини.

photo_2021-11-13_10-20-03

photo_2021-11-13_10-20-03 (2) 12 листопада на вулиці Нарбутівській у Черкасах поліцейські Головного управління Національної поліції в Черкаській області спільно зі співробітниками СБУ та Управління патрульної поліції задокументували злочинну діяльність раніше судимого 33-річного черкащанина.

Під час обшуку в автомобілі Daewoo Nexia правоохоронці виявили полімерний пакунок в якому знаходились 368 поліетиленових пакетиків з наркотичними речовинами та один поліетиленовий пакет з амфетаміном, вагою близько 100 грамів.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінованого злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Наразі триває досудове розслідування.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 ФОП 17.11.2021 13:49
Такий бізнес без міцної "криші" майже завжди погано закінчується. Але ще можна відкупитись, правосуддя у нас гуманне до тих, хто щиро розкаявся :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100