реклама
Sucurity Police

реклама

Швидкісні електропоїзди між Києвом і Черкасами почнуть курсувати за кілька місяців. Як передає кореспондент УНІАН, про це під час транспортного форуму в Києві заявив заступник міністра фінансів Олександр Кава.

1538583699-2989  

«На сьогодні йде реалізація проєкту з електрифікації залізниці в Черкаси, що дозволить через кілька місяців запустити швидкісне сполучення між Черкасами та Києвом», – сказав він.

Нагадаємо, 6 серпня роботи з електрифікації було урочисто розпочато за участю прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Запуск електротяги до Черкас відкриє нові можливості з організації пасажирського сполучення цього регіону з Києвом, Знам’янкою, Кропивницьким, Дніпром. Офіційно оголошено, що в березні 2022 року в Черкаси вже мають ходити електропотяги. Також очікується будівництво обвідної гілки у Смілі, щоб потяги, котрі прямуватимуть із Черкас до Києва, не заїжджали на станцію ім. Т.Шевченка.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Андрій 19.11.2021 10:12
внимание, ключевое выражение через кілька місяців, не запустили, а запустять и т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Роман 18.11.2021 19:30
А електроенергію для цієї швидкісної електрички міністр буде у Росії чи в Білорусі купувати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #1 Nikola 18.11.2021 09:10
Курчат по осені рахують! Скільки метрів контакної мережі від ст.Черкаси до ст.ім.Т.Шевченка вже влаштовано??? Спочатку зробіть, а потім розповідайте! А то міністр фінансів (не міністр транспорту) думкою багатіє!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100