реклама

реклама

Ситуація у стосунках з Росією – важка й загрозлива. Розвідка каже, що Північний сусід, який загарбав вже частину наших територій, може напасти після Нового року. Про це сказав учора на зустрічі з АТОвцями у Шполі політик, а у минулому нардеп, ще голова Житомирської ОДА і Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Сам Жебрівський схвильований тим, що керівництво держави мало уваги приділяє реальній загрозі з боку Росії.

11

– Враховуючи, як Зеленський повів себе по «вагнергейту»… Не пояснив ситуації, не прийшов до Шустера на ток-шоу, а тепер уявіть, що буде робити, як нападатиме Путін? Знову не владі, а нам з вами доведеться відстоювати Україну. Вважаю, що треба формувати і записуватися в батальйони територіальної оборони. Не нехтувати цим. Я, зокрема, розбудовую в регіонах Бойове братерство України. Маємо і тих, хто воював (40%) і тих, хто бізнесмен і просто любить Україну, допомагає, волонтерить. Реально тих, хто платить членські внески у нас – 700 осіб, також 3 тисячі маємо охочих приєднатися, – розповів Павло Жебрівський.

Жебрівський розповів, що перемогти і взяти під контроль ОРДЛО можна тоді, куди туди зайде український воїн. А демократичний толерантний шлях – шлях в нікуди.

– Сьогодні першочерговим питанням має бути оборона і безпека України. Має бути мотивація військових, підвищення зарплат. Потрібне матеріально-технічне оснащення, – зазначив він. – Через це бачу, що потрібно щось робити, формуємо спілку Бойове братерство України, долучаємо відставних військових. Україна розбита на 29 полків. Сформовано вже 15. Реального, а не тимчасового командира полку призначимо на днях по Черкаській області. Бо нинішній офіцер Олександр Дятченко, який тимчасово виконує обов’язки командира полку, хороша людина, але сам каже, що не справляється з усим. Він просить, щоб його підсилили.

Павло Жебрівський зауважив, що слід не лише кричати «Банду геть!», а йти далі. Так, командир полку має вже бути готовим кандидатом на голову ОДА, облради, командир сотні має бути кандидатом на голову ОТГ і так далі.

– Якщо вже не визначитися, хто буде головою ОТГ, старостою села, депутатом, головою ОДА, то після чергового сплеску знову все зійде на нівець, як зараз, – зазначив Павло Жебрівський. – А у нас швондери зараз, тому не дивно, що не дають толком навіть фінансування на територіальну оборону. Наприклад, ваш голова Черкаської ОДА Олександр Скічко був тамадою в моєї доньки. А тепер він голова ОДА. Ну це ж не чесно… Просто садити чиюсь дупу в крісло не треба. Не в цьому мета. Треба працювати, щоб мати і кадри, щоб розуміти, що робити і з ким робити.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 правда 23.11.2021 16:33
чоловік молодець фаховий
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Повар 23.11.2021 12:01
Ще один все знаючий стратег обізвався. Нагадує кухарку, яка може керувати державою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #2 Чип 23.11.2021 10:58
Цитую Самшит:
І чого пенсіонеру вдома не сидиться?
Воно ж воювати не піде. Головне щоб внески сплачували та волонтерити давали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #1 Самшит 23.11.2021 07:25
І чого пенсіонеру вдома не сидиться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100