реклама

реклама

Начальниця відділу з питань охорони та використання природно-заповідного фонду Департаменту природно-заповідного фонду та земельних ресурсів Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України Анастасія Драпалюк зауважує, що створенням Нацпарку в Холодному Яру займаються ще з 2014 року. Згоди дійшли торік і весь пакет документів був підготовлений, щоб президент України міг підписати рішення про створення цього національного природнього парку.

«Надіємося, що це буде в найближчому часі», – сказала Анастасія Драпалюк під час сьогоднішнього круглого стілу «Монетизація послуг екосистем в Україні: утопія чи недооцінені можливості досягнення цілей сталого розвитку», відповідаючи на запитання журналіста «Прочерку».

1622196511-810  

Довідково: сьогодні Лісова опікунська рада (FSC) зібрала провідних науковців і експертів, представників органів законодавчої та виконавчої влади, місцевого самоврядування та бізнесу задля обговорення питань монетизації послуг екосистем, їх імплементації в систему інструментів державної екологічної та лісової політики, а також перспектив розвитку приватного ринку послуг екосистем у контексті досягнення цілей сталого розвитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Червонокнижні рослини й велика історія: чому Холодний Яр має бути нацпарком

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 щука 23.11.2021 19:34
”...обговорення питань монетизації послуг екосистем, їх імплементації в систему інструментів державної екологічної та лісової політики, а також перспектив розвитку приватного ринку послуг екосистем у контексті досягнення цілей сталого розвитку”

Хіба не можна людською мовою?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100