реклама

реклама

Члени постійної комісії з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини підтримали проєкт рішення про визначення термінів для проведення звітів депутатів Черкаської обласної ради восьмого скликання перед виборцями протягом грудня 2021 – лютого 2022 років. Комісія рекомендувала його на розгляд сесії.

Також у проєкті рішення рекомендовано місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, їх посадовим особам, керівникам підприємств, установ і організацій державної і комунальної форм власності сприяти депутатам обласної ради в організації їх звітів перед виборцями. Зокрема, надавати приміщення, інформаційні та інші довідкові матеріали, необхідних депутату, також здійснювати інші заходи, пов'язані з проведенням його звіту перед виборцями, у тому числі сприяти оповіщенню виборців про час і місце його проведення.

DSC_0040

З поміж іншого члени регламентної комісії підтримали також проєкти рішення про клопотання щодо нагородження грамотами ВРУ депутатів обласної ради. Також розглянули і рекомендували на розгляд сесії Програму сприяння виконанню повноважень Черкаської обласної ради на 2022 -2026 роки та проєкт рішення щодо внесення змін до Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2023 року.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100