реклама

реклама

Депутати Черкаської міської ради з різних фракцій гостро розкритикували свого колегу Юрія Котолупа, який виступив проти «групування» низки «безпроблемних» питань для підтримки їх одним голосуванням.

Котолуп

Сергій Кудактін, Сергій Рубан, Геннадій Шевченко, Іван Сухарьков, Араік Мкртчян та інші в один голос виступили проти позиції пана Котолупа, яка заважає депутатам заощаджувати час, щоб «мати можливість розглянути більше питань, які цікавлять черкасців».

Як пояснив Юрій Котолуп, він наполягав на знятті питань з групування через те, що до нього у фейсбуці звернулися громадяни, які вважають, що серед згрупованих питань можуть бути ті, які містять корупційну складову. Інші депутати запитали, про які саме питання ідеться. Відповісти на це запитання Юрій Котолуп не зміг.

Урешті його вмовили погодитися на групування галузевих (неземельних) питань.

Фото Дениса Колесника.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Антон 25.11.2021 21:41
І що характерно, оця зграя дворових які накинулись на Котолупа,якраз погодилась на знищення Замкового Узвозу. Співпадіння?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Михась 25.11.2021 17:28
Яка отара запроданців, прямо кип'ятком плюються! Не дивно, адже самодостатніх обранців (які не годуються з продажу земель чи іншими схемами з бюджету) там лише декілька. Виборцям теж варто підтримувати своїх представників, адже достойних не так багато.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100