реклама
Sucurity Police

реклама

25 листопада на території електропідстанції ПС 330 кВ «Поляна» проведено тактико-спеціальні навчання із співробітниками ДСНС та представниками об’єкту.

261539831_4602254229811182_7694999738618812561_n

Під час теоретичної частини навчань, рятувальники ознайомились із особливостями забезпечення пожежної безпеки об'єкту, розташуванням внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, особливостями вимог правил безпеки праці під час ліквідації надзвичайної події та гасіння пожеж, а також діями представників підстанції, чергового персоналу та добровільної пожежної дружини об’єкту, повідомляє пресслужба УДСНС України в Черкаській області.

За легендою навчань на підстанції “Поляна”, під час виконання перекачування трансформаторного масла з однієї ємності в іншу виникло загорання двигуна циркуляційного насоса та трансформаторного масла, що перекачувалось.

Пожежу виявив черговий персонал, який повідомив про подію оперативно-диспетчерську службу ДСНС.

Першочергово для гасіння пожежі задіяні члени ДПД об’єкта, які визначили місце пожежі, шляхи її розповсюдження, можливу загрозу обслуговуючому персоналу та діючому обладнанню і спорудам.

По прибуттю до місця виклику, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС провели розвідку місця пожежі, встановили пожежний автомобіль на вододжерело, розгорнули необхідні сили і засоби та приступили до її гасіння. В найкоротший час умовна пожежа була локалізована та ліквідована.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100