реклама

реклама

Наразі зловмисниці вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Жінці загрожує покарання до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляють у поліції Черкащини.

DBN_narkozbut_17_11_21_5

Нагадаємо, оперативники Черкаського управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими Уманської поліції викрили незаконну діяльність 23-річної уманчанки.

Правоохоронці встановили, що зловмисниця винаймала в місті Умань квартиру, яку обладнала під фасувальний цех та склад. Наркотики та психотропи збувала через два телеграм-канали, які особисто адмініструвала. «Замовлення» пересилала поштою по всій країні, ховаючи «товар» у дитячих іграшках та коробках з харчами. Для місцевих «клієнтів» робила «закладки» на території міста та району, а геолокацію їхнього розташування надсилала після отримання підтвердження про надходження коштів на електронні гаманці.

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100