реклама

реклама

Лікарі скаржаться, що з весни не всі отримали 300% надбавки. Про це запитали журналісти голову Черкаської ОДА Олександра Скічка на прес-конференції.

– Головний лікар, отримавши фінансування від НСЗУ, сам безпосередньо визначається з рівнем додаткових виплат для лікарів. Таких лікарень, де зовсім немає доплат, немає. Принаймні нам така інформація не надходить. Якщо є лікарі, які скаржаться, давайте зробимо зустріч з трудовим колективом. Водночас треба зауважити, що мова не по 300% виплат, а до 300%, тобто може бути й менше, – сказав Олександр Скічко.

7117

Заступниця голови ОДА Лариса Кошова зазначила, що виплати в області лікарям, які задіяні в наданні допомоги хворим на коронавірус, здійснюється. За жовтень оплата здійснена 177 медичним працівникам в сумі 3,5 млн грн. Доплата здійснюється за безпосередньо надану допомогу лікарем хворому на COVID-19. Також кошти надходять наступного місяця, тобто в жовтні надійшли кошти за вересень.

Лариса Кошова сказала, що була в міській інфекційній лікарні і ніхто з лікарів не скаржився.

Нагадаємо, оплата праці медпрацівників викликала на нещодавній сесії Черкаської облради в депутатів облради глибоку стурбованість

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Михась 30.11.2021 15:38
Нехай Скічко завітає до друга Кондрацького, та поцікавиться скільки залишилось медсестер і на яких перевантаженнях !
А краще проведе приватні зустрічі з колективом, тоді зрозуміє, що скоро свої призначення лікарям доведеться виконувати власноруч. Медсестри не залізні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100