реклама

реклама

Плідними були минулі вихідні для двох танцювальних колективів позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради: Народного художнього колективу «Театр танцю «ТАІР» та Народного художнього танцювального колективу «Вікторія». Юні танцівники змагалися за звання кращих у світі хореографічного мистецтва на наймасовішому заході, який приймала столиця упродовж 26 – 28 листопада.

1

Знані дитячі колективи не лише в обласному центрі, а й далеко за його межами, демонстрували свою танцювальну майстерність у Чемпіонаті України, Національній Першості, Всеукраїнських відкритих змаганнях зі стріт дисциплін, IDF ranking competition Першості Світу та Міжнародному фестивалі з шоу дисциплін  «LIFE IN DANCE». 44 призові нагороди здобули у великій дружній конкуренції та «запеклій боротьбі» талановиті діти Центру.

2

Пишаємося тим, що не зважаючи на величезну кількість учасників танцювального дійства, вихованці Багатопрофільного молодіжного центру привезли до рідного міста заслужену перемогу, повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100