реклама

реклама

Нового директора обласної лікарні Шила Віталія Миколайовича представили в Черкаській обласній лікарні. Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко під оплески подякував попередньому керівнику Олександру Дуднику за роботу.

Шило2

– Сьогодні голова ОДА не може впливати на глобальну медичну реформу, але ми можемо розвивати матеріальну складову галузі. Незалежно від того, хто керує, розвиток і його цілі зберігаються. Сподіваюся, що Віталій Миколайович продовжить і покращить напрямок розвитку лікарні, який ми визначили, співпрацюватиме з онкодиспансером і кардіодиспансером. А я допомагатиму чим зможу, – сказав Олександр Скічко.

Він закликав об'єднуватися заради досягнення успіху, бо розбрат ні до чого хорошого не приводить.

Заступник голови облради, однокласник Скічка Сергій Лісовий зачитав нещодавнє рішення обласної ради про призначення Віталія Шила. Він закликав колектив підтримати нового керівника.

Віталій Шило подякував за довіру.

1638345832748

– Зміна керівника це завжди стрес. Але для нашого колективу стресу не буде. Ми давно працюємо разом, знаємо один одного. Робитиму все, щоб наш лікувальний заклад був найкращий в області. Адже, відкрию секрет, в нашій лікарні запущений процес надання допомоги пацієнтам шляхом трансплантації, – зазначив Шило.

Олександр Дудник пригадав час своєї роботи, коли заклад дійсно покращав і відбулося багато оновлень.

– 11 років мого керівництва в лікарні минули як один день. Ми зберегли колектив, розвивали лікарню, – зазначив він, побажав успіхів Шилу і закликав колектив його підтримувати.

Насамкінець Олександр Скічко поставив завдання новому керівництву ввійти в п'ятірку найкращих медичних закладів України.

1638346343069

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #3 Лілія 02.12.2021 11:00
Дуже приємна новина. Віталій Миколайович завжди і скрізь був найкращим. Успіхів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #2 Зінченко 01.12.2021 12:21
в звичайний робочий день без пафосу подивіться, що в полілініках міста робиться, які черги, лікаря уролога чи кардіолога не знайти, або черга на 2 тижні і це при тому що масово пішло в люди лікування по телефону сімейними лікарями після введення електронних лікарняних листів......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 иван 01.12.2021 11:30
Дуже жаль, що Дудника зсунули
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100