реклама

реклама

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України та скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевого жителя, який на одному з автомобільних газозаправних пунктів в м. Черкаси, внаслідок порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, заправляв скрапленим газом побутовий газовий балон, який знаходився в багажному відділенні автомобіля, та внаслідок грубих порушень нормативно-правових актів, стався вибух, внаслідок чого вогнем пошкоджено автомобіль, а водій отримав середньої тяжкості тілесне ушкодження.

263505881_1292318901216245_893667247722523673_n

Зловмиснику загрожує покарання у виді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Черкаська окружна прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100