реклама

реклама

Черкаські мажоритарники входять до 29 міжфракційних об’єднань. Членом найбільшої їх кількості (12) є мажоритарник від 198 округу, член депутатської групи “Партія ‘За майбутнє’” Сергій Рудик.

46457524_303

Зокрема, він входить до об’єднань “За зброю самозахисту для законослухняних громадян”, “За єдину українську помісну православну церкву”, “ЗА ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО” та “Кримська платформа”. Окрім того, Сергій Рудик є одним із шести співголів міжфракційного об’єднання “Збережи ФОП”.

Мажоритарниця від 194 округу, представниця “Слуги Народу” Любов Шпак входить до 9 міжфракційних об’єднань переважно гуманітарного спрямування. Серед них — “Парламентська платформа боротьби з туберкульозом”, “Парки та рекреація”, “За права дітей з особливими освітніми потребами” та “За міжконфесійний мир в Україні”.

До 9 міжфракційних об’єднань входить ще один представник “Слуги народу”, мажоритарник від 196 округу Андрій Стріхарський. Зокрема, це об’єднання “Україна 603,7”, “Invest in Ukraine”, “Правозахисна та антикорупційна коаліція”, а також “Кіровоградщина”.

Мажоритарник від 199 округу, представник “Слуги Народу” Сергій Нагорняк також є членом 9 міжфракційних об’єднань. Серед них об’єднання “За спорт і здоровий спосіб життя”, “Енергоефективна Україна” та “Intermarium”. Крім того, Сергій Нагорняк є одним із дев’яти співголів мідфракційного об’єднання “За розвиток атомної енергетики”.

Членом 7 міжфракційних об’єднань є депутат від 200 округу, представник фракції партії “Батьківщина” Антон Яценко. Він входить до об’єднань “Європейський зелений курс”, “Енергетика та довкілля” та “За українську науку”.

Членом найменшої кількості міжфракційних об’єднань з-поміж усіх черкаських мажоритарників є депутат від 195 округу, представник “Слуги народу” Олег Арсенюк. Він входить до об’єднань “За третій вік” та “Урбаністи”.

Найбільше ж мажоритарників від Черкащини є членами об’єднань “Черкащина”, куди входять всі, крім Сергія Рудика; “Intermarium”, до якого не входить Андрій Стріхарський, та “За конституційну реформу і ефективну владу”, куди не ввійшов лиш Антон Яценко.

Про це інформує ГМ «ОПОРА».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100