реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні в Золотоніському міськрайонному суді учасники виїзної наради обмінялися думками щодо функціонування мережі місцевих судів в період реформування судової гілки влади.

Захід проходив за участю керівництва Черкаського апеляційного суду, Територіального управління Державної судової адміністрації, Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області, голів судів та керівників апаратів Золотоніського міськрайонного, Чорнобаївського та Драбівського районних судів області.

2

Про виклики сьогодення та тенденції на майбутнє в роботі до кінця поточного року та на 2022 рік розповів голова Черкаського апеляційного суду Юрій Сіренко. Заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації у Черкаській області Ольга Соловйова поінформувала про перспективи діяльності судової гілки влади в регіоні.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко у своєму виступі наголосив на важливості забезпечення охорони приміщень та підтримання громадського порядку в судах Черкащини.

Учасники наради переконані, що стабільне функціонування судової системи сприятиме створенню атмосфери довіри між громадянами та органами системи правосуддя.

Прес-реліз ТУ Служби судової охорони у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100