реклама

реклама

Сьогодні у Черкаській спеціалізованій школі №18 вимкнули електрику за борги.

86_main


– У школі зібралися діти на баскетбольні змагання. В цей момент зникло світло. Коли зателефонували в обленерго, там повідомили, що школу вимкнули «за борги», – повідомив «Прочерку» свідок цих подій.

По коментарі ми звернулися до заступниці міського голови Анастасії Чубіної, яка курирує, зокрема, і середню освіту. З’ясувавши суть справи, Анастасія Сергіївна повідомила:

– Світло зараз включать. Справді, там були проблеми з платежами по електриці. Їх буде усунуто найближчим часом. До виконувача обов’язків керівника закладу (директор на лікарняному) буде застосовано певних дисциплінарних заходів.

Тематичне фото: Главком.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Зінченко 10.12.2021 13:03
от вимкнуть цілий район і скажуть за борги якихось міфічних мешканців- і віялових вимикань немає і енергетики задоволені........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Арго 10.12.2021 08:16
А там директора ніколи на роботі не буває.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Сидоров. 09.12.2021 22:28
...До виконувача обов’язків керівника закладу (директор на лікарняному) буде застосовано певних дисциплінарних заходів....
Найшли крайнього, директора. Вроді він винний, що школа не заплатила. А гроші то хто дає? Мерія дає. Значить за борги школи перед енерго винна мерія , бо гроші то у неї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100