Напередодні Дня підприємця податківці традиційно відзначають кращих представників малого та середнього бізнесу регіону.

Під час урочистостей в Обласній філармонії голова ДПС у Черкаській області Петро Хукаленко зазначив, що з першого дня створення податкової служби області, основними пріоритетами були і є стабільно активна робота, удосконалення діяльності та структури, партнерство і співпраця з платниками податків.

«Як результат, - наголосив Петро Хукаленко, – зросла кількість платників податків майже в 5 разів, порівняно з першими роками діяльності служби (1990 р. – 14328 платників, в т.ч. 9348 - юридичних та 4980 – фізичних осіб). На сьогодні податковими органами області обслуговується 68605 платників податків (15105 - юридичних і 53500  фізичних осіб, що займаються підприємницькою діяльністю)».

Завдяки партнерським відносинам з платниками податків, ДПС у Черкаській області за 7 місяців 2012 року до зведеного бюджету зібрано 2,572 млрд.грн., в тому числі до Державного бюджету – 1,488 млрд. грн., до місцевих бюджетів – понад 1 млрд. грн. Платники своєчасно отримують бюджетне відшкодування ПДВ: з початку року грошовими коштами відшкодовано 227,8 млн. грн. ПДВ. Порівняно з аналогічним періодом 2011 року, ДПС у Черкаській області додатково зібрано 326,1 млн. грн. до зведеного бюджету (темп росту становить 114,5%).

Петро Хукаленко відзначив подяками «За високий рівень податкової культури, стабільність, повноту та своєчасність сплати податків до державного і місцевого бюджетів» чотирьох представників малого та середнього бізнесу області:

- Мочєрнюка О.М. – директора ВТКФ «Леся» (м. Черкаси);

- Черненка О.М. керівника ТОВ «Черкасиелеватормаш» (Черкаський район);

- Устенко М.О. – фізичну особу – підприємця (м. Сміла);

- Зоєнко Т.Г. - фізичну особу – підприємця (м. Корсунь - Шевченківський).

Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100