реклама
Sucurity Police

реклама

За незаконне поводження зі зброєю черкащанину загрожує позбавлення волі від трьох до семи років. Йому вже обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

photo_2021-12-09_08-11-57

Про це повідомляє поліція Черкащини.

9 грудня орієнтовно 07:00 години до поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що невідома особа з пістолета стріляє в бік статуеток пішоходів на вулиці Героїв Майдану. Очевидці детально описали правопорушника, який втік у невідомому напрямку.

Негайно на місце події виїхала група швидкого реагування батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області.

Спецпризначенці відразу почали відпрацьовувати місце події та сусідні вулиці. Увагу правоохоронців привернув підозрілий чоловік. Його зупинили для перевірки.

Під час поверхневого огляду у 52-річного черкащанина виявили та вилучили пістолет, та три набої до нього. Речовий доказ направлено на експертизу.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку. Причини свого вчинку він пояснити не зміг.

За вказаним фактом слідчим відділом Черкаського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Слідство по даному факту триває.

photo_2021-12-13_11-18-12

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100