реклама Делікат

Бютівцю Анатолію Бондаренку довелося добряче попотіти, щоб довести свою перемогу на малій батьківщині - Лисянщині

Бютівцю Анатолію Бондаренку довелося добряче попотіти, щоб довести свою перемогу на малій батьківщині - Лисянщині

Перерахунок голосів у Лисянці на трьох дільницях довів таки перемогу на виборах до обласної ради кандидата-мажоритарника Анатолія Бондаренка (БЮТ). Нагадаємо, після розгляду обласною виборчою комісією скарги від довіреної особи незгідного з поразкою кандидата-мажоритарника по цьому ж Лисянському округу Вадима Льошенка (ПР), облвиборчком пізно ввечері, 3 листопада, прийняв рішення перерахувати голоси. Учора цілий день тривав перерахунок.

– Ми все перерахували. Після цього у мене кількість голосів збільшилася ще на сто! Розрив збільшився, – повідомив «Прочерку» учора ввечері переможець виборів по округу, голова обласної організації «Батьківщини» Анатолій Бондаренко. – Тобто фальсифікації були в сторону провладного кандидата на кожній дільниці. Бюлетені з позначками навпроти мого прізвища були у конвертах опонента. У цілому тепер, я вважаю, якщо розібратися і перерахувати так кожну дільницю по області, то теж можна отримати інший результат. Тепер тим більше вважаю, що вибори в області пройшли з фальсифікаціями. Це підтверджує мій одномандатний округ, де я змагався з Вадимом Льошенком. Завтра зранку везтимемо дані в ОВК. Збираємося звертатися і в суд.

Перемогу Анатолія Бондаренка (після повторного перерахунку) «Прочерку» підтвердили і в Лисянському райвиборчкомі.

Як повідомила «Прочерку» сьогодні, 5 листопада, прес-секретар Черкаської обласної організації Партії регіонів Тетяна Очеретяна перерахунок голосів на дільницях у Лисянці справді підтвердив перемогу Бондаренка.

– Але як продовжуватимуться далі події, я не можу сказати. Вадим Олексійович сам планує поспілкуватися з журналістами, – сказала пані Тетяна.

У свою чергу, в ОВК так і не отримали на цю хвилину результатів перерахунку голосів на Лисянщині.

– Обіцяли привезти у 8, але поки немає, – сказала голова ОВК Ольга Козько.

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 гонта 05.11.2010 14:24
От якби ще всі фальсифікатори сіли до буцегарні, то це була б дійсно перемога і по всій області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Лисянин 05.11.2010 11:43
Щож, мої вітання з перемогою в цій битві!!! Війна можливо ще не виграна у даному випадку. Послухаємо, що скаже Льошенко на камери.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 ПатріотКа 05.11.2010 11:14
Вітаю!!! Справедливість є і Ви за неї боролися!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Андрій 05.11.2010 10:51
Що і потрібно було довести! Шкода, що перерахунок голосів тільки у Лисянці. Так хочеться розуміти реальні настрої Черкащини, а не ті, які запрограмували ПР. Як же нас обманюють!!! І ще цікаво, чи протягне руку Льошенко Бондаренку і чи Бондаренко потисне її! Вітаю Анатолія з перемогою, і що відстояв до кінця вибір земляків!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100