реклама

реклама

Депутат Черкаської облради Олександр Вельбівець, ставши позафракційним, після виключення його з команди «За майбутнє», зазначив, що діяльність депутатів, зокрема і його самого, була і є направлена на конструктивну роботу, виконання доручень і завдань виборців.

Так пан Вельбівець відреагував на активну поведінку народного депутата-батьківщинівця Антона Яценка, який прийшов на сесію обласної ради. Деякі депутати облради, зокрема Олександр Коваленко, дорікали нардепові за те, що він надмірно голосно спілкувався з представниками фракції "Батьківщини". У відповідь Яценко наголосив на своєму статусі народного депутата і закинув певним депутатам облради бажання здійснити "рейдерське захоплення" бюджетної комісії облради.

– Я не думав нічого говорити, - сказав із трибуни сесії Олександр Вельбівець. - Але почуті дискусії за трибуною мені неприємні. Прикро, що ми дозволяємо таке. Хотів нагадати присутньому нардепу, що тут люди обиралися не за жеребом долі, а за голосуванням людей. І найголовніше, коли з трибуни звучать зауваги, що є намагання узурпації депутатських комісій, то хочу сказати, що якраз діяльність наша направлена на недопущення узурпації. І для депутатів не є секретом, що є нерівномірність розподілу бюджету, є нерівномірний розподіл коштів на території Черкаської області. Але сподіваюся, що здоровий глузд і політиканство відійде, і ми приймемо зважене рішення. І закликаю всіх таки до толерантності і поваги одне до одного, – зазначив Вельбівець під оплески.

264808680_278974127582557_2849785192422063579_n

Опісля головуючий повідомив, що керівник фракції «Батьківщина» просить перерви. Насправді, це те, що раніше в виступі передбачав нардеп Антон Яценко.

Водночас депутат облради Олександр Радуцький пропонував питання про внесення змін до складу бюджетної комісії розглянути першим. Депутати підтримали.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Лейба 21.12.2021 13:21
Пилить бюджет - это вам не в носу ковыряться :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100