реклама

реклама

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) оштрафувала КП «Черкасиводоканал» за порушення ліцензійних умов. Про це йдеться у постанові регулятора № 1149, в яку 10 грудня 2021 року внесли зміни.

terytoriia-vodokanalu-1

У результаті проведеної планової перевірки встановлені факти стосовно невиконання заявлених заходів власної Інвестиційної програми на суму понад 13 мільйонів гривень: із них – понад 6 млн 544 тисячі гривень у 2018-ому році та на суму понад 6 млн 526 тисяч гривень у 2019-ому році.

Більше того – накладений на підприємство штраф визнаний і самим директором КП «Черкасиводоканал» Сергієм Овчаренком, який офіційно звернувся до Національного регулятора з проханням про його розстрочення на 2022 та 2023 роки.

За порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності виконавчий комітет Черкаської міської ради планує на одному зі своїх засідань заслухати пояснення керівництва підприємства стосовно того, чому так відбулося.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Андрій 23.12.2021 21:37
Кошти під інвестпрограму закладаються в тарифи. Якщо кошти залишились на рахунках підприємства, то їх можна використати в наступних роках. Якщо коштів немає, виникає висновок, що тарифи були завищені. В будь-якому випадку треба послухати Овчаренка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Арго 23.12.2021 15:20
Тепер Овчаренкові навішають ще й не таких собак!
Дайте йому слово!
Наш водоканал кращий в Україні,а штрафи накладались на всіх!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100