реклама

реклама

Справа черкащанки, яка скоїла наїзд на поліцейського в центрі Черкас, дійшла касаційної інстанції.

foto

Про це свідчить ухвала Верховного Суду, пише «Кропива».

Інцидент стався наприкінці березня 2016 року на розі вулиць Благовісна — Небесної Сотні (поблизу центрального ринку). Жінка припаркувала автомобіль HONDA CIVIK під знаком «Зупинка, стоянка заборонена».

Коли поліцейські намагалися скласти протокол на порушницю, жінка погрожувала їм звільненням, а потім сіла за кермо і вчинила наїзд на одного з патрульних. Водійку затримали на найближчому перехресті.

Дії підсудної інкримінували за ч. 2 ст. 342 КК України (опір поліцейському при виконанні службових обов’язків), ч. 1 ст. 343 КК України (вплив на правоохоронця), ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння правоохоронцю легких тілесних ушкоджень).

В суді підсудна Олена Білоус вини не визнала повністю, показала що просто хотіла перепаркуватися, а поліцейський сам, з метою провокації вистрибнув їй на капот.

У березні 2018 року Придніпровський суд повністю виправдав підсудну, у квітні цього року апеляція підтвердила виправдальний вирок. Але названі рішення судів були скасовані за касаційною скаргою прокурора і справу відправлено на новий розгляд до апеляційного суду.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Яків Миколайович 26.12.2021 15:23
Хто побачить ту шл.....ру - хоч в моррдяку плюньте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Сидоров. 25.12.2021 12:51
Бабло робить чудеса. Поліцейський , з метою провокації , САМ кинувся під авто порушниці. І найшовся же суддя , який підтвердив цю дуристику . Цікаво , за скільки грошей , він це зробив? І чи буде цей суддя працювати , та правоохоронюват и і дальше? А якщо буде , то нехай оприлюднить свій прайс. Мало коли згодиться громадянам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100