реклама

реклама

Підбиття підсумків службової діяльності Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області за 2021 рік відбулося в приміщенні Черкаського апеляційного суду.

У вітальній частині виступу начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко відзначив, що протягом поточного року проводилася активна робота з формування позитивного іміджу Служби, залучення до її лав нових кваліфікованих співробітників. Він подякував усім за командну роботу та підсумував результати за рік. Перед співробітниками поставив вимогу щоденно докладати максимум зусиль, аби підвищувати професійний рівень, покращувати якість роботи на ввірених судових об’єктах.

7878

«Протягом поточного року командуванням та особовим складом Територіального управління забезпечено належний рівень виконання завдань за всіма напрямками службової діяльності. На цей час під охороною Територіального управління перебуває 19 об’єктів системи правосуддя. У звітному періоді в судах відбулося майже 110 тисяч судових засідань, здійснено пропуск близько 214 тисяч осіб. Попереджене пронесення більше 1 800 предметів, що заборонені для пронесення. Упродовж поточного року забезпечено охорону громадського порядку під час 128 судових засідань з посиленням несення служби та 29 резонансних судових засідань. Продовжується співпраця з Територіальним управління Державної судової адміністрації України в Черкаській області, налагоджено тісні зв’язки з місцевими правоохоронними, державними органами та органами місцевого самоврядування тощо. На цей час десять органів місцевого самоврядування затвердили «Програму підвищення ефективності забезпечення громадського порядку та безпеки в судах, органах та установах системи правосуддя», - прокоментував Анатолій Харенко.

У вітальній частині виступу Голова Черкаського апеляційного суду Юрій Сіренко, керівник апарату цього ж суду Тетяна Копитіна, заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Ольга Соловйова, а також Голова Господарського суду Черкаської області Олег Чевгуз наголосили, що саме безпекові питання для органів системи правосуддя є одними з пріоритетних. На їх думку функціонування Служби судової охорони на Черкащині показало свою потужність, отримало схвальну оцінку голів судів та суддів щодо якісного виконання співробітниками покладених на них обов’язків.

Під час заходу також було заслухано звітні матеріали особового складу щодо результатів роботи за напрямками діяльності. Особлива увага була зосереджена на завданнях на 2022 рік, питаннях налагодження зовнішньої комунікації; окремо визначено ряд заходів, спрямованих на підвищення ефективності та результативності діяльності управління та підрозділів охорони.

Наприкінці заходу Анатолій Харенко побажав колективу не зупинятися перед труднощами сьогодення, дивитися з оптимізмом в майбутнє, докладати свої професійні зусилля та проявляти найкращі моральні якості задля довіри й поваги громадян до Служби. Саме від принциповості, професіоналізму та наполегливої праці представників судової гілки влади, залежить збереження в суспільстві стабільності, миру, злагоди та спокою.

Прес-реліз ТУ Служби судової охорони у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 ХХ 28.12.2021 14:33
Одне єдине, що мені невідомо, які це посилені заходи охорони і які справи є резонансними але перебуваючи в кожному засіданні по одній і тій справі я спостерігав про присутність охорони, коли одна особа, коли дві, а коли жодної. Так от в одному засіданні було присутньо два працівники охорони тому розумію, що це було одне з 128 засідань з посиленою охороною. В цьому засіданні, коли обвинувачений почав ставити незручні питання потерпілому, потерпілий сказав охоронцю, що обвинувачений без маски, хоча я розумію, що за порядком має дивитись суддя, а не давать вказівки охороні потерпілий. На вимогу охоронця, обвинувачений відповів, в мене маска так, як і в судді, в результаті виникла словесна перепалка в результаті якої обвинуваченого видалили з залу судових засідань. На мою думку, якщо існує масковий режим, то він є обов*язковим для всих і охорона не повинна підчинятись будь- кому. Тому не зрозуміло кому і в яких інтересах служить така охорона. Порядок підтримується законними рішеннями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Віктор 27.12.2021 13:23
Це служба охорони VIP-корупціонерів за гроші людей, за НАШІ гроші!
Про які підсумки мова?? Є поліція, яка ще судова охорона?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100