реклама

реклама

Працівники Корсунь-Шевченківської публічної бібліотеки звертаються до містян з проханням повернути всі ті книги, які лишилися "недонесеними".

Звернення до читачів вони опублікували на своїй сторінці у соціальній мережі.

89

- Незабаром ми зустрінемо Новий 2022 рік! Якщо у вас вдома є бібліотечні книги, які ви прочитали та забули про них, поверніть їх, будь ласка, до книгозбірні. Зустріньмо новорічні свята без боргів! Можливо, що саме цю книгу, яка лежить у вас вдома - бажає прочитати інший користувач нашої бібліотеки? Якщо книги загублені, їх можна замінити на інші, - повідомляють на сторінці бібліотеки.

Фото тематичне

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Роман 31.12.2021 22:42
Бібліотекарі! Доганяйте "ногу часу" - відмовляйтеся, врешті, від екологічно злочинних і біологічно небезпечних паперових книг і переходьте на електронні - і читачам зручніше (не треба пертися безпосередньо до бібліотеки, перебирати на полицях книги, які до цього мацав невідомо хто хворий на невідомо які хвороби) і не потрібно просити повернути книги. Та й книги без паперу будуть дешевшими ( + не треба платити паразитам-видавцям ;) і авторам вигідніше) і обліковувати простіше, і спец-книгосховища не потрібні... А любителів "запаху паперових книг" - в музей (м'яко кажучи)!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 правда 27.12.2021 21:45
не віддам!!! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100