реклама
Sucurity Police

реклама

За результатами національного бізнес-рейтингу в Україні у програмі «Лідер - галузі 2021», одним із найпотужніших та найприбутковіших комунальних підприємств України стало «Управління по експлуатації Будинку рад і об‘єктів обласної комунальної власності».

DSC_0375

Про це повідомив директор підприємства Валерій Височин під час звітного засідання, інформує виконавчий апарат облради.

Рейтинг укладено за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності 1 237 916 підприємств України.

Підприємство посіло 1 місце у Черкаській області та 7 місце по Україні у номінації «Фінансові показники успішної діяльності» серед переліку кращих державних і комунальних підприємств, що надають в оренду, або ж експлуатують власне чи орендоване нерухоме майно.

Також воно увійшло в число номінантів рейтингу національної премії «Вибір Країни» і може отримати статусу «Вибір Країни» 2021.

Підприємство має певну специфіку роботи, пріоритетними напрямками діяльності є утримання будівель, приміщень та прилеглої території Будинку рад, передача приміщень в оренду, утримання в справному стані комунікацій, системи опалення, водопостачання тощо.

Заступник голови обласної ради Володимир Доманський привітав працівників зі значними досягненнями за рік роботи та нагородив почесними грамотами Черкаської обласної ради.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 рейтинг Разумкова 02.01.2022 15:03
Трапезна в підвалі ОДА-то круто :-* .Може там і сауна з масажним кабінетом є? Обласна прокуратура явно заслуговує перше місце-вони так розбудувались за рахунок міського сквера :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Не знаю 01.01.2022 18:04
На вулиці фактично ще не було морозів, в кабінетах холодрига.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 стабилизец 01.01.2022 13:15
международного холдинга по обслуживанию личного туалета скичко еще создать не додумались ? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100