реклама

реклама

Найповільніший дизель-потяг України Черкаси – Умань, який відправлявся з Черкас о 7:00 ранку і повертався до обласного центру після 20 вечора, скасовано.

0f8fae8-prev-48205-184336--1-

Про це повідомляє Укрінформ.

На Черкаському залізничному вокзалі підтверджують інформацію про скасування потяга. Причина скасування – поломка дизель-потягу. Як тільки його відремонтують – маршрут поновлять.

Директор департаменту інфраструктури Черкаської ОДА Сергій Чубань також стверджує, що скасування поїзда відбулося з технічних причин.

«На початку весни завершиться електрифікація залізничної колії від Черкас до станції Шевченка, тоді всі потяги увійдуть у нормальний графік руху», – розповів Чубань у розмові з кореспондентом Укрінформу.

«Пасажирам було дуже зручно ним (поїздом - ред.) їздити. Він проїжджав зі сходу на захід майже всю область», – розповідає пасажирка Галина Опалінська з Тального. Жінка їздить до обласного центру тричі на тиждень, бо проходить у Черкасах процедуру гемодіалізу.

Дизель-поїзд Умань-Черкаси вважається найповільнішим в Україні. Він їде із Черкас до Умані понад 6 годин. На зворотньому шляху потяг із Умані до Черкас долав відстань у 234 кілометри за 7 годин. В дорозі мав 35 зупинок.

6 грудня Укрзалізниця скасувала зупинку 8 поїздів на станції Цвіткове Черкаського району, якими місцеві жителі їздили до Києва. Причиною назвали малий пасажиропотік на цій станції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Перехожий 01.01.2022 14:43
Укрзалізниці вигідно тільки Ахмєтову руду та Коломойському феросплави за півціни возити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Черепоезд 01.01.2022 13:28
А чего вы на черепахах не ездите?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100