реклама
Sucurity Police

реклама

Поліцейські Корсунь-Шевченківського затримали чоловіка, який стріляв у товариша через борг, повідомляють у поліції Черкащини.

Без імені

У чоловіка стріляли біля одного з кафе міста Корсунь-Шевченківський. Він заборгував місцевому жителю гроші. Потерпілого госпіталізували до лікарні з пораненням лівого стегна. Правопорушника правоохоронці затримали у процесуальному порядку.

Ситуація сталася опівночі 2 січня. До поліції зателефонували очевидці та повідомили, що 44-річний чоловік поранив з пістолета 47-річного корсунчанина. Після чого поїхав із місця події на таксі.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група між чоловіками виник конфлікт щодо боргу, який один із чоловіків довго не повертав. Під час словесної перепалки правопорушник дістав пістолет і вистрелив потерпілому в ліве стегно. Пораненого корсунчанина доставили до Корсунь-Шевченківської центральної районної лікарні для надання допомоги.

Поліцейські Корсунь-Шевченківського спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення затримали зловмисника за місцем проживання відповідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час невідкладного обшуку слідчі виявили та вилучили травматичний пістолет та набої до нього.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Сидоров. 03.01.2022 14:23
Борг , діло святе. Віддавати треба. Інакше можуть бути проблеми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Дайте ему один боевой 03.01.2022 12:23
И отпустите.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100