реклама

реклама

Депутати Черкаської обласної ради під час засідання постійної комісії із питань соціально-економічного розвитку бюджету та фінансів погодили два розпорядження облдержадміністрації.

DSC_0358

Про це повідомляє виконавчий апарат облради.

Так, п’ять мільйонів гривень цільової субвенції з держбюджету спрямували на придбання стаціонарних рентгенапаратів для КНП «Черкаська міська інфекційна лікарня» та КНП «Смілянська міська лікарня Смілянської міської ради». Ці заклади залучені до здійснення заходів пов'язаних із боротьбою з пандемією.

Понад 223 тисячі гривень перерозподілили із виготовлення ПКД для проведення капітального ремонту фасадів в Обласній бібліотеці для дітей на капітальний ремонт системи опалення із встановленням індивідуального теплового пункту в цьому ж закладі.

Окрім того, засідання відбулося в оновленому складі. Нагадаємо, за рішенням сесії до цієї комісії включили ще трьох депутатів: Віталій Чен, Анатолій Ткаченко та Володимир Братаніч.

DSC_0351

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Откуда деньжищи? 04.01.2022 22:51
От тёщи вестимо. Жена слышиш рубит, а я отвожу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Вельбівець 04.01.2022 19:47
Вас цікавить звідки гроші? Читайте декларацію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Ткаченко 04.01.2022 12:48
Сидить і сміється Вельбівець, в минулому році придбав будинок у Києві. Жодного дня не працював у бізнесі. Будучи губернатором позичав гроші у друзів, хоч згідно антикорупційних законів не мав права робити, а як зробив покажи за рахунок чого віддавав, і які середньобанківс ькі проценти заплатив(в поотивному разі використання пільг для себе або третіх осіб). Прибуткова справа- державно-обласна політика.Можна і посміятись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100