реклама

реклама

3 січня Черкасами їздив різдвяний тролейбус. Всередині транспорту виконавці із протестантських церков Черкас піснями і віншуваннями вітали всіх з Різдвом Христовим. Проїзд у тролейбусі був безкоштовний.

1641232348063

Такий подарунок місту зробила громадська організація «Рух Реформації», інформують у русі.

«Тролейбус - це приємна несподіванка для людей, які їдуть у своїх справах. Тут вони зустрічаються зі святом. Ми б хотіли порадувати людей і нагадати, що Різдво - це реальний прихід Христа в цей світ, і воно дарує людям благословіння», – зазначив голова ГО «Рух Реформації» Валерій Бєляєв.

«Я в захваті від такої ідеї. Я і до центру добралась і настрій піднявся і навіть поспівали трохи», – каже Вікторія, одна з пасажирок різдвяного тролейбусу.

Тролейбус курсував по маршруту №7А, зупинявся, за графіком. За 4 години транспорт проїхав два кола Черкасами.

Репертуар у виконавців був традиційний різдвяний: «Нова радість стала», «У Вифлеємі стала новина», «Небо і земля нині торжествують» та інше. Час від часу до співів приєднувалися містяни.

«Я вже втретє бере участь у такому заході і щоразу відчуваю прилив радості від того, що ділюся з людьми гарною новиною. Адже народження Христа - це одна з найважливіших подій для людства», – поділилась волонтерка, одна із співачок в громадському транспорті Любов.

ГО «Рух Реформації» вже четвертий рік влаштовує в Черкасах різдвяні заходи. Цього року вже відбулися Різдвяна інтерактивна програма для дітей на площі ТРЦ Хрещатик-сіті та свято для дітей бійців ООС.

В найближчих планах у ГО «Рух Реформації» разом з Черкаською Обласною Радою Християнських Церков проведення молитовного сніданку за участі представників влади, культури, освіти, громадськості, охорони здоров’я, депутатів міської та обласної Ради, волонтерів та бізнесу.

1641232326486

1641232348074

1641232348086 

1641232348108

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Андрей 04.01.2022 18:30
...позор празнуем только новый нод
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100