реклама
Sucurity Police

реклама

Очільник Черкаського обласного онкодиспансеру Віктор Парамонов став героєм новорічного привітання президента України Володимира Зеленського.

Парамонов  

Про це пишуть у першому номері за 2022 рік «Вечірні Черкаси».

У своєму привітанні Зеленський нагадав, що цьогоріч Україна відзначає 30-річчя незалежності нашої країни, а отже, і його вітання «буде особливим».

У відео президент розповідає про досягнення України, акцентуючи увагу на людях, які роблять зміни.

У цей час на кадрах видно, як учителі, медики, спортсмени, військові та інші люди, про яких розповідає Володимир Зеленський, збираються за одним столом біля ялинки.

Віктор Парамонов у кадрі з’являється спільно з іншими медиками під слова Зеленського про унікальні операції із трансплантації, які були проведені в Україні.

Загалом звернення президента тривало більше 20 хвилин. Уже за столом Зеленський зазначив, що у світі ще не збудовано будівлі, де б можна було вмістити всіх відомих українців, «тож лише частина з них сьогодні за цим столом».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #2 Ну а чё? 06.01.2022 12:08
За 3 дня сьёмок этого видосика он хоть бутербродов поел и живчика понапился. На шару.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Перехожий 05.01.2022 21:45
Це той що колись жалівся, що ліками онкодиспансер забезпечиний тільки на половину? А на питання журналістів чи може він назвати цю "щасливу половину", яка отримала безкоштовні ліки, закрив прес-конференцію і втік.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100