реклама

реклама

Соснівський районний суд міста Черкаси затвердив угоду про визнання винуватості від 30 грудня 2021 року, укладену між прокурором Черкаської окружної прокуратури та чоловіком, який вчиняв хуліганські дії.

1641911134-342

Про це йдеться у відповідному вироку.

Чоловіка визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.296, ч.1 ст.263 КК України, та призначили йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік. Запобіжний захід був скасований, а особу звільнили з-під варти в залі суду.

Нагадаємо, що випадок стався 8 вересня 2021 року. Звинувачений тоді був у громадському місці по вулиці Хрещатик та тримав у руці травматичний пістолет. Тоді очевидцями ситуації стали перехожі та працівники патрульної поліції, які до цього прибули на виклик. За фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї слідчі відкрили кримінальне провадження.

У вироку суду йдеться про те, що чоловіка, який був причетний до цієї сутички, звинувачували за ч.1 ст.263 КК України – носіння та зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100