реклама

реклама

У Золотоніському районі дорогу між селами Благодатне та Крутьки відремонтують за 32 млн. грн. Вартість капітального ремонту 1 км складатиме 6,2 млн. грн, повідомляє «Вікка».

2348122

Загалом планують зробити 5 км дороги від так званої «тракторної бригади» до в’їзду у село Крутьки. Інформація про тендер оприлюднена на порталі “Прозоро”.

Тендер на ремонт дороги провела Служба місцевих автомобільних доріг. Переможцем мільйонної закупівлі стала черкаська компанія «Черкасиміськбуд», що належить родині Анатолія Бурського. Свого часу деякі ЗМІ називали його «улюбленим підрядником губернатора Тулуба».

крутьки

Роботи планують розпочати наприкінці квітня, а завершити у червні. Кошторисом передбачено заміна дорожнього полотна, асфальтування, розмітка і встановлення дорожніх знаків.

Ця ділянки дороги вважається аварійною. За словами місцевих жителів, «там ями по коліна». У попередні роки намагалися провести ямковий ремонт, проте бажаних результатів він не дав.

реклама

Коментарі  

 
+9 #1 Зінченко 18.01.2022 09:07
а дорога від Благодатного до Скородистика і Чехівки чим гірша, тут набагато більше автомобілів їздить і відпочиваючих влітку чимало...хоч би ями позакидали та кущі підрізали, там де ростуть впритул біля дороги...цю дорогу вже давно не ремонтували....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100