реклама
Sucurity Police

реклама

75 засідань виконавчого комітету провели у Черкасах у 2021 році, на них розглянуто 1600 рішень. Підсумки роботи виконавчого комітету за минулий рік підбили під час засідання 18 січня.

IMG_4824

У презентації згадали найважливіші рішення виконкому у 2021 році. Завдяки злагодженій роботі міської ради та виконавчого комітету був вчасно ухвалений кошторис міста на 2022 рік.

Складні рішення довелося ухвалювати виконкому щодо затвердження тарифів на теплопостачання, адже значно зросла вартість основного складника – природнього газу.

Низка ухвалених рішень виконкому у галузі «Соціальна політика» допомогли підвищити соціальні стандарти у Черкасах. Серед іншого, 100 учасників АТО/ООС отримали в цьому році матеріальну допомогу з міського бюджету. Збільшено розмір щомісячної стипендії членам сімей загиблих/померлих учасників АТО з 2 тис. до 4 тис. Покращено склад «Пакунку малюка» тощо.

Вперше у Черкасах затвердили список із 85-ти борців за незалежність України та вшанували їх до 30-ї річниці Незалежності нашої держави. Наше місто стало четвертим в Україні, яке гідно відзначило борців за Незалежність. Патріотам Станіславу Губарю та Вірі Борушевській присвоїли почесні звання і відзнаки.

Завдяки низці рішень, ухвалених виконкомом у освітній галузі, талановиті учні загальноосвітніх та мистецьких шкіл отримують стипендії. А також здійснюється фінансове стимулювання провідних спортсменів та тренерів.

Протягом року члени виконавчого комітету працювали над укріпленням стосунків з іншими містами, представляли Черкаську міську раду на конференціях та форумах в Одесі, Харкові, Києві, Львові тощо. Підписання Угоди про шефські взаємини між виконавчим комітетом Черкаської міської ради та Управлінням флотилії ВМС ЗС України стало початком плідної та корисної співпраці.

Завдяки злагодженій роботі виконавчого комітету, міської ради та структурних підрозділів Черкаської міської ради під керівництвом міського голови Анатолія Бондаренка Черкаси піднімаються на щаблях у всеукраїнських рейтингах. Розвиток міської інфраструктури, якість і доступність надання послуг, стан соціальної та культурної сфер у Черкасах постійно виходить на новий якісний рівень. Тож у 2021 році Черкаси увійшли у десятку найкомфортніших міст в Україні.

«Минулоріч виконавчий комітет працював злагоджено і конструктивно. До влади прийшли нові люди, але вони змогли згуртуватися заради інтересів громади. У цьому році ми будемо працювати ще краще, виправляти свої помилки, рухатися далі, щоб Черкаси піднімалися ще вище у рейтингу найкомфортніших міст в Україні», - підсумував перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

 Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100