реклама

реклама

Зимова пора не тільки зачаровує все довкола своєю дивовижною красою, вражає сніговою білосніжною казкою, а й додає певних незручностей у нашому повсякденному житті. Однак ми намагаємося впоратися із тимчасовими погодними незручностями і даємо собі раду, а для птахів і тварин зима – це суворе, непросте випробування, і допомогти нашим братам меншим може тільки людина.

271966290_234080438890770_2825142864118820129_n

Смілянський лісгосп долучився до щорічної акції «Нагодуй птахів узимку», аби підтримати пернатих у суворих умовах. Учні нашого шкільного лісництва взяли участь в екологічному заході, виявивши в черговий раз свою турботу про птахів. Метою акції є допомога птахам, а саме розміщення годівничок на території парків, скверів, шкіл та садочків.

Тож 15 годівничок розмістили школярі у парку на території освітнього закладу – Балаклеївській гімназії – філії опорного закладу освіти «Балаклеївський ліцей імені Євгенії Гуглі» Балаклеївської сільської ради.

Загалом піклуватися про птахів для юних лісівників справа не нова, а звична. Як зазначає керівник шкільного лісництва Надія Мінченко, на теоретичних заняттях учні вивчають живу природу, зокрема птахів України та Черкаської області, які занесені до Червоної книги. А на практичних уроках виготовляють для них домівки та годівнички для комфортної зимівлі.

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
0 #1 А давайте акционийнём 20.01.2022 09:58
"Впіймай та нагодуй чиновника так, шоб і дітям зарікся красти, не те що онукам".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100