реклама

реклама

Служба автомобільних доріг у Черкаській області розпочала виготовлення проектно-кошторисної документації для побудови бетонної дороги Т-24-19 Звенигородка – Ватутіне загальною протяжністю 8,3 км. Про це повідомив керівник Служби автодоріг області Олег Діденко 18 січня під час зустрічі з головами громад Уманського та Звенигородського району за участі народного депутата України Сергія Нагорняка.

За словами Олега Діденка, будівництво бетонної дороги із застосуванням композитних матеріалів буде для Черкащини першим пілотним проектом. Цього року буде виготовлено проектно-кошторисну документацію для проведення капітального ремонту цієї дороги, а вже наступного року розпочнеться її відновлення.

1642603764496

Також керівник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Олег Діденко розповів представникам громад про цьогорічні плани та пріоритетні напрямки Служби щодо робіт із відновлення автошляхів державного значення у двох районах області.

Зокрема заплановано закінчити відновлення ділянок автодороги Н-16 у Звенигородському районі. Розпочати відновлення автодоріг Т-24-03 Орадівка –Христинівка – Жашків – Корсунь-Шевченківський – Мошни, Т-24-05 Жашків – Буки – Озірна та Т-24-06 /М-05/ – Маньківка – Іваньки – Буки.

Також у 2022 році заплановано розпочати ремонт автодороги Т-24-11 Звенигородка – Катеринопіль – Тальне – Маньківка загальною протяжністю понад 33 км.

Цього року розпочнеться відновлення автодороги Р-04 від кордону Київської області і до Звенигородки.

Пресслужба САД у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 А не замахнуться ли им 20.01.2022 10:34
Та на международный шестиполосный автобан "Дахновка - Свидивок" и обратно, по защитной дамбе вдоль Днепра? А шо с Кичком там вдоль него часть мусора с пляжей уже убрали. Какие Турции, Египты и Хроатии летом, все там будут! Пляжи и многоуровневые автостоянки плиткой можно выложить. Дно на пляжах можно каждую весну, до подьёма воды, новым асфальтом покрывать. Та перспектив - громадьё.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Коля Терлюк 20.01.2022 02:32
Скічко вигідно, бо має великий прибуток з автоперевізникі в, а щоб їздила приміська електричка з Черкащини до Києва то не вигідно.
Скічко-..., як і ЗеКоломойський, про людей не думають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Юрко 19.01.2022 23:52
Як вміє рахувати - цей горе міністр такі у нас дороги.всі дороги які він перерахував - дійсно мають тільки напрямок бо дороги там взагалі немає, одні ями.Це він забув упом'януть Золотоноша - Драбів - Канонівка - це одна сплошна Ж*ПА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Сидоров. 19.01.2022 18:56
Щось навроді, я читав про капітальне будівництво автодороги Хацьки - Чигирин. Початок будівництва в квітні 2022р. А в статейці про це ні слова. Чому? Мож передумали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100