реклама

реклама

Нерідним бабусі та дідусю померлого в Черкасах Андрійка продовжили запобіжний захід.

Про це повідомила речниця Черкаської обласної прокуратури Світлана Андрейченко, пише zmi.ck.ua

2222

За її словами, у четвер, 20 січня, за клопотанням органу досудового розслідування, погодженим прокуратурою, Придніпровський районний суд продовжив до 28 лютого строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваним Юрію та Вікторії Лясовим.

Наразі триває розслідування смерті Андрія. Уже було звершено декілька експертиз, які показали, що хлопчик міг упасти з висоти та отримати травму голови. Також відповідно до висновків експертизи, поранення на тілі дитини могли бути від укусів тварин. Однак експертизи не дали повних відповідей. Раніше було з'ясовано, що, ймовірно, Андрій без належної медичної допомоги пробув близько 8-9 днів і якби рідні звернулась по допомогу до лікарів вчасно, то його можна було б урятувати.

Нагадаємо, що 24 серпня до Черкаської обласної дитячої лікарні доправили семирічного хлопчика з тяжкими травмами. Він був у комі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Сэкономят 22.01.2022 12:17
На отоплении, электричестве,... Хорошая прибавка к пенсии, для смазки судей. Выйдут весной оправданными, потребуют ещё и компенсаций за моральный ущерб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100