реклама

реклама

Дорожній фонд, який сьогодні став частиною президентської програми «Велике будівництво», зініціював свого часу прем’єр-міністр України в 2016-2019 роках Володимир Гройсман.

Вельбівець7

Про це розповів у інтерв’ю програмі «ComeOn_talk» Тетяни Бондаренко депутат Черкаської облради ексочільник області Олександр Вельбівець.

– Дорожній фонд було сформовано в державному бюджеті в 2018 році, потім у Бюджетний кодекс було внесено зміни, які дозволяли його динамічно наповнювати, – розповів Олександр Іванович. – Розміри фонду збільшувалися. Тому й обсяги дорожніх робіт уже після зміни влади в Україні збільшувалися. Але вони реалізовуються вже під новими назвами, новими проєктами. Але найголовніше те, що це працює.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Степанич 24.01.2022 22:14
Цитую Болт:
При Гройсмане и Пете через Мошни в Корсунь невозможно было проехать
Не согласен. Часто ездил этой дорогой до 2019 года. Ещё можно было ездить. С 2019 года дорога Мошны - Корсунь в убитом состоянии.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Болт 24.01.2022 16:17
При Гройсмане и Пете через Мошни в Корсунь невозможно было проехать. Да в любую сторону от Черкасс не поедь, везде было разбито. Делали бы дороги нормально, был бы Петя сейчас президентом, а так заворовались, забили на народ и получили оценку 2.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100