реклама
Sucurity Police

реклама

Особам, які вакцинувалися або перехворіли на COVID-19, усе одно потрібно в публічних місцях носити медичні маски та дотримуватися безпечної відстані.

cdd004eb554bc9bdd1dffef6c09225ca

Так директорка Черкаської інфекційної лікарні Світлана Волгіна прокоментувала інформацію читачів «Прочерка», що в деяких лікувальних закладах Черкас медичні працівники, надаючи допомогу пацієнтам, не вдягають масок.

– Насилу віриться, що таке можливо, бо це було б порушенням епідемічного режиму. Треба знати конкретику. Але про свій заклад можу сказати, що наші працівники всі ходять у масках, – сказала Світлана Іванівна. – Людей, у яких не було б жодної необхідності берегти себе, немає. У стандартах з надання медичної допомоги наголошено, що навіть особа, вакцинована двома й трьома дозами (включно з бустерною) може бути інфікованою, хоч і з меншою вірогідністю. Вона може мати легкий перебіг захворювання і навіть про це не знати. Тому профілактичних заходів потрібно дотримуватися: дистанція, маска все одно важливі. Вони не скасовуються ані в лікувальних, ані в будь-яких інших закладах.

Світлана Іванівна наголосила, що навіть людина, яка щойно перехворіла, може заразитися іншим типом вірусу.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Вова 31.01.2022 16:35
Волгина ты ...нарушения как раз ношения маски ку ст 64
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Зінченко 31.01.2022 14:21
а хто вакцинується чотирма дозами і більше, може ходити без маски і нічого не боятись???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100