реклама
Sucurity Police

реклама

Правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень черкащанину. Під час вечері чоловік вдарив по голові приятеля, з яким випивав. Від отриманих травм потерпілий помер. Підозрюваному за нанесення тяжких тілесних ушкоджень загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляють у поліції Черкащини.

photo_2022-02-01_15-07-39

30 січня слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції отримала повідомлення про те, що у селі Червона Слобода в будинку 61-річного місцевого жителя виявили труп молодого чоловіка. 28-річний черкащанин мав травму голови, що була несумісна із життям. Про це повідомили сусіди, які навідалися до пенсіонера.

З'ясувалося, що напередодні двоє чоловіків випивали, та під час застілля між ними виникла сварка з бійкою, в якій потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Підозрюваного у вчиненні злочину затримали у процесуальному порядку, відповідно статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Наразі слідчі Черкаського районного управління поліції за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру й вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років. Слідство триває.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Сидоров. 03.02.2022 16:28
Отак от. Їздиш через Ч. Слободу кажен день і не знаєш , що там убивають людей. Жах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100