Фото газети «Вечірні Черкаси»

Фото газети «Вечірні Черкаси»

У Черкасах почали активно встановлювати нові дорожні знаки, пишуть «Вечірні Черкаси». Наразі в місті замінено та встановлено 521 новий знак. У ДАІ запевняють: заміни потребують 6 115 знаків. Усього ж цього року на них планують витратити 378 439 грн. Один знак коштує від 300 до 700 грн.

Протягом минулого тижня були замінені та встановлені нові дорожні знаки по бульвару Шевченка на перетині із вулицями Менделєєва, Пушкіна, Котовського, Кірова, Смілянською, Піонерською, Енгельса, а також біля Першої міської лікарні. Тендер на ці роботи виграло приватне підприємство «Геобудсервіс Плюс».

– Так, ми дійсно встановили містом досить багато дорожніх знаків. В основному біля нових світлофорних об'єктів, на автошляхах, що зараз ремонтуються, аби убезпечити учасників дорожнього руху, обновили старі дорожні знаки, – поділився директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Риджаніч. – Знаки замінюємо згідно з вимогами ДАІ. Окрім того, цього року в Черкасах установлюється 15 нових світлофорних об'єктів, які також потребують певного супроводу дорожніми знаками.

– Протягом року ми регулярно проводимо в місті перевірки дорожніх знаків. Напередодні першого вересня ми встановили, що заміни потребують 6115 знаків, бо вони не відповідають вимогам: поіржавіли, вилиняли або ж їх узагалі немає, – коментує начальник сектора організації дорожнього руху управління ДАІ в Черкаській області Анатолій Милостян. – Сьогодні в місті в основному оновлюють знаки. Нових, які б обмежували, забороняли чи змінювали рух транспорту, практично не встановлюють. Як приклад, обмеження руху вантажівок по провулку Радянському. За зверненням міської ради ми дозволили обмежити тут рух вантажного транспорту, аби не порушувати спокій мешканців.


реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Гость 09.09.2012 16:49
А между Пионерской и Ленина по Фрунзе, где два детских учреждения и клуб глухо немых вообще никаких знаков. Даже ограничения скорости нет, не говоря о зебре.Дави.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100