реклама

реклама

Цього місяця черкаські споживачі електроенергії отримають рахунки за спожиту в січні електроенергію досить незвичного вигляду – це буде аркуш формату А4 з великою кількістю цікавої та корисної інформації.

1644221104_2

Упереджуючи питання споживачів, на ТОВ «Черкасиенергозбут» роз’яснюють, що таку квитанцію споживачі отримають на вимогу пункту 9.6.2 Правил роздрібного ринку електричної енергії, за яким один раз на рік енергозбут має проінформувати своїх споживачів про частки кожного джерела енергії у загальній структурі балансу електричної енергії за попередній рік, надати посилання на джерела інформації про вплив на довкілля, спричинений виробництвом електричної енергії. Також таке інформаційне повідомлення повинно містити дані про право споживача на зміну електропостачальника та процедуру цієї зміни, порядок зняття показів лічильника та оплати рахунків, переваги ефективного кінцевого використання електричної енергії споживачами та заходи для підвищення енергоефективності.

Окремо в рахунку за січень, разом зі звичними даними, буде наведено динаміку обсягів споживання електричної енергії за вашим особовим рахунком протягом 2021 року та їх вартість. На підставі цих даних споживачі матимуть змогу побачити, яким чином змінюється їхнє споживання кожного місяця і скільки коштів вони витрачають на електроенергію за рік.

Незважаючи на великий обсяг даних, що міститиме рахунок, який ви отримаєте у лютому, у верхній частині аркушу буде розміщено звичайну квитанцію, яка міститиме всю необхідну інформацію про споживання, нарахування та оплату електроенергії. Тому на підприємстві сподіваються, що оплата рахунків не викличе жодних труднощів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #2 Зінченко 07.02.2022 17:19
цікаво в скільки коштів обійшлась подібна квитанція? чи може ЄБРР профінансував???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 ЮЗР 07.02.2022 16:04
Это типа намёк на подорожание Весной
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100