Смілянський міжрайонний суд призначив організатору наркоторгівлі шість з половиною років позбавлення волі з конфіскацією майна, а його спільнику – п’ять років позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки.

Інформація про те, що двоє молодиків розповсюджують наркотичні засоби, надійшла до працівників карного розшуку Смілянського міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що збувають наркотики 29-річний та 33-річний жителі міста Сміла, які вже неодноразово порушували закон. Їхні протиправні дії оперативники відстежували декілька днів. Коли місця збуту наркотиків були встановлені, працівники міліції під час проведення оперативної закупівлі задокументували факт збуту ацетильованого опію, який зловмисники продавали місцевій молоді. Торговців наркотиками відразу затримали і доставили до міськвідділу міліції.

Спочатку зловмисники надавали різні покази, але згодом зізналися в скоєному, повідомляють у прес-службі обласної міліції. 29-річний молодик свою вину визнав та розповів, що придбав наркотичну рідину у чоловіка в місті Корсунь-Шевченківський, а потім зі своїм товаришем почав перепродувати зілля наркозалежним особам, заробляючи на цьому гроші.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100