Деякі приміщення, які виділили для підрозділів в Черкасах, перебувають в аварійному стані. Про це на позачерговій сесії Черкаської міської ради повідомив Сергій Яковенко, представник командування 118 бригади територіальної оборони (м. Черкаси).

60865c23dfbb0-b76a130a645fa3b89b21e79457e6bd04jpeg

– Зараз в нас йде комплектування організаційно управлінського кадрового наповнення. Паралельно йде комплектування резервного штабу. Зброї поки немає. Та Міністерство оборони готове надати. Інше питання: виділені нам приміщення в аварійному стані. І ми не можемо просто туди завезти зброю. Питання надто важливе, – зазначив Сергій Яковенко.

Він зазначив, що немає жодної транспортної одиниці.

– Хотіли звернутися до територіальної громади. Треба виділити транспорт. Звичайно, його треба заправляти. Просив би депутатів не затягувати питання, – зазначив Сергій Яковенко.

Слухаючи все це, депутат Павло Карась зазначив, що, по суті, сесія зайва. Бо дійсно треба діяти, а не говорити. І ряд рішень просто міг прийняти виконком. А сесію слід було збирати тоді, коли був би готовий проект рішення…

Секретар ЧМР Юрій Тренкін зазначив, що в одному приміщенні тероборони цього тижня вже буде завершено ремонт та проведено комунікації. У решті приміщень ремонт виконають ті, на чиєму балансі вони перебувають.

- У нас є вільні залишки коштів та можливість відремонтувати всі ці приміщення. Жодного дня не припиняється фінансування тероборони, - сказав Тренкін.

Водночас депутат Араїк Мкртчян зауважив, що коли в залі з 40 депутатів 20 мільйонерів, то можна оперативно скинутися на допомогу тероборони.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Сидоров. 16.02.2022 09:41
А для чого її зберігати , зброю. Роздати бажаючим. У них вона буде в безпеці, змащена , готова для бою зразу. Не треба буде бігти кудись . Невже людям не довіряють? Тоді на кого влада буде спиратись у супротиві?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Треш 15.02.2022 16:38
Одна влада аврально продає комунальне майно і нерухомість на т.з. "аукціонах". Інша шукає приміщення для потреб оборони...
То яку з цих влад підтримують люди??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100