Близько ста інформаційних стендів мерія Черкас встановила на зупинках громадського транспорту в Черкасах.

Виготовлені вони з металу, заввишки кожен з них близько двох метрів. Інформаційна частина, розміром 1,2 м х 1,8 м, розрахована на прикріплення політичних агітматеріалів та рекламних оголошень з обох боків.

Начальник відділу дизайну міського середовища Оксана Поліщук розповіла, що в липні цього року виконавчий комітет затвердив перелік місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації у місті Черкаси. Таких місць – 141, переважна більшість з них розташована на зупинках громадського транспорту. Адже, відповідно до закону, передвиборну агітацію можна розміщувати лише на визначених місцях, де встановлені дошки оголошень та інформаційні стенди.

– Із 141 визначеного виконавчим комітетом місця для розміщення політичної агітації, понад сорока вже мають спеціально обладнані дошки оголошень. Для решти – було виготовлено та встановлено за кошт міського бюджету нові інформаційні стенди. На що загалом було витрачено близько 80 тисяч гривень, – повідомила Оксана Миколаївна.

За її словами, інформаційні стенди встановлюватимуться на період політичної агітації перед виборами. Тоді як після народного волевиявлення ці дошки будуть передані на баланс органів самоорганізації населення. А вже ті мають розмістити ці стенди поблизу житлових будинків у мікрорайонах міста для потреб та інформування громади. Зокрема, в подальшому вони можуть буди використовуватись як дошка рекламних оголошень. Хоча і нині на ці стенди (які на час виборів передбачені для політичної агітації) чіпляють різноманітні оголошення комерційного характеру, що в принципі не забороняється.

У планах міської влади обладнати на всіх зупинках громадського транспорту спеціальні дошки оголошень, які будуть більшого розміру та естетично привабливі. За ними буде закріплений балансоутримувач, який дбатиме про їхній зовнішній вигляд та санітарний стан. А також займатиметься розчисткою міських вулиць від несанкціонованих рекламних оголошень. Передбачається, що перші такі дошки оголошень у місті з’являться вже за кілька місяців, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 AlKapone 10.09.2012 21:24
Оцинковку вже вітром на деяких повиривало,якіс ть така ж як і черкаських доріг
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100