Допомогти отримати газ для комунального підприємства «Черкаситеплокомунеренго» зможе лише голова облдержадміністрації Сергій Тулуб. Про це розповів на вранішній прес-конференції директор підприємства Павло Карась.

Нагадаємо, вже 5 тижнів 4 котельні «Черкаситеплокомуненерго» перебувають без газу. Причина – заборгованість комунального підприємства НАК «Нафтогаз». Однак це не борги підприємства, а різниця в тарифах, яку має покривати держава. Відключення газу тягне за собою відсутність гарячого водопостачання у жителів 41 будинку.

Особливо напружена ситуація зараз у мікрорайоні «Луначарський», жителі якого планують сьогодні о 18.00 перекрити міст через Дніпро.

Ні перемовини міського голови Сергія Одарича з прем’єр-міністром Миколою Азаровим, ні спроби особисто директора комунального підприємства Павла Карася розібратися з ситуацією успіху не мають.

– Вирішити цю ситуацію зможе лише одна людина – голова обласної державної адміністрації Сергій Борисович Тулуб. Він, як колишній міністр, знає, як вирішуються такі питання. Я вважаю, що для нього це непросто, але можливо. Коли зрівняти мої можливості і його, то тут порівняння однозначно на користь Сергія Борисовича, – прокоментував Павло Карась.

Павло Миколайович переконаний, таке відключення комусь вигідне та пов’язує його з передвиборною кампанією.

– Змоделюємо ситуацію: є якийсь кандидат в народні депутати України, який іде по якомусь певному округу, який хоче зробити виборчу кампанію на такому абсолютно нечесному популізмі. От він ініціює відключення котельні від газу, а потім, коли півтора місяці люди сидять без гарячої води, він приїжджає, зустрічається з виборцями, швидко вирішує цю проблему і на котельню подається газ, – припустив Павло Миколайович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Очерет 11.09.2012 20:06
Теоретично, кандидатом який міг би піарнуться в такий засіб є Корж, бо він від регіоналів, але "Луначарка" зустріч з кандидатом від влади проігнорувала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ОГО 11.09.2012 10:48
А зачем тогда городу Карась? Он ничего не решает. Получает наши деньги и ничего не делает. А с губернатором и министерствами он должен договариваться. Карася нужно гнать за такую работу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100