реклама
Sucurity Police

реклама

Міська влада готує концепцію Центру розвитку міста, який буде розташований на базі колишньою тютюнової фабрики. Мерія Черкас протягом двох років переїде до приміщення Міського центру розвитку (колишня тютюнова фабрика). Нинішня ж будівля міської ради, що у центрі міста, ймовірно буде виставлена на продаж. Про новинки, які з’являються на Благовісній, 170 протягом кількох років, розповів керуючий справами черкаського міськвиконкому Микола Кудрявцев під час сьогоднішньої прес-конференції.

– Ні для кого секретом не було, що у планах у міського голови та міської ради є розвиток того кварталу, як центру культурного, освітнього та мистецького життя, – почав Микола Кудрявцев.

До 2015 року на колишню «тютюнку» має переїхати черкаська мерія. Туди переселяться усі служби, окрім Департаменту соціальної політики, який має бути більше наближений до громадян міста. Також туди переїде міський архів. Там же буде розташований і зал засідань черкаської міськради.

Крім того, у Центрі розвитку міста на базі існуючого Будинку культури ім. Кулика створюватимуться різноманітні гуртки та секції різних напрямків. За словами Миколи Кудрявцева, вже з початку жовтня в Будинку культури ім. Кулика кожного дня планують проводити культурні заходи та концерти.

Обіцяють там створити і концертну площадку, і студію звуко- та відеозапису. Крім того, започаткувати аматорський театр.

Серед амбітних планів ще створення мистецької галереї. Планують залучити туди не лише постійні експозиції майстрів з Черкас, а й шедеври світового рівня.

Також міська влада обіцяє створити музей науки, який передбачає розміщення діючих механізмів та різноманітних приладів.

– Департамент освіти зайнявся придбанням найсучаснішої фізичної навчальної лабораторії, щоб викладачі і учні могли побачити унаочнення законів фізики, – зауважив Микола Кудрявцев.

Також за словами Микола Кудрявцева, в новому центрі розвиватиметься позашкільна освіта.

– Там буде розташований тренінговий центр. Туди вже перенесли міський навчально-виробничий комбінат, який буде надалі розвиватися та надавати нові більш запитувані на ринку праці спеціальності, – зазначив пан Кудрявцев.

Також під одне крило там планують об’єднати усі громадські організації. Вони об’єднаються у Громадський ресурсний центр.

– Влада, надавши умови для розвитку громадських інституцій, абсолютно не втручатиметься у процес управління в середині цього Громадського ресурсного центру. Вони самі обиратимуть, хто та за яким графіком там працюватиме, – розповів керуючий справами.

Всі громадські організації матимуть доступ до конференц-зали, де зможуть проводити презентації, круглі столи і т. д.

Однак поки це все – лише амбітні плани… Після презентація концепції почнеться робота зі створення ескізу.

– Для цього варто буде провести навіть не всеукраїнський конкурс, а міжнародний. Щоб сюди могли зайти найсучасніші ідеї, бо ми хочемо створити цей об’єкт світового рівня, – сказав Микола Кудрявцев та зауважив, що за передові ідеї більше платити не доведеться.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #8 Черкащанка 14.09.2012 19:44
Цитую Гость:
Ну такого дурмана даже представить трудно.
У Одарыча все нормально с головой.
Пора от медицины потребовать справку.

Да у него медики сидят в Департаменте економики- Главрач Удод И.И.,медсестры Крамар И.Н. и Савченко Т.А.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Оксана Колісник 11.09.2012 13:08
Цитую Володимир:
Цитую Оксана Колісник:
Було кілька випадків, що кредитори пред'являли претензії на це майно в рахунок забезпечення боргу.

Хоч один випадок назвіть?
Місто Синельникове на Дніпропетровщин і одразу згадалося. Там була дуже складна ситуація із енергоносіями. Були іще, та треба піднімати тодішні нотатки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Володимир 11.09.2012 12:18
Цитую Оксана Колісник:
Було кілька випадків, що кредитори пред'являли претензії на це майно в рахунок забезпечення боргу.

Хоч один випадок назвіть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Гость 10.09.2012 23:11
Ну такого дурмана даже представить трудно.
У Одарыча все нормально с головой.
Пора от медицины потребовать справку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Оксана Колісник 10.09.2012 19:02
Термін "2 роки" дуже насторожує. Згадаймо, що у 2015-му чергові вибори до місцевих рад і міських голів. Тобто, напередодні. А чи не готують нас до того, що робилося напередодені 2006-го, коли в багатьох містах брали кредити на виплати зарплат бюджетникам, на оплату енергоносіїв, а заставами ставали приміщення міських рад. Було кілька випадків, що кредитори пред'являли претензії на це майно в рахунок забезпечення боргу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 А если подумать 10.09.2012 15:51
Ну хорошо.Проходит годик- другой, инвестклимат страны значительно улучшается и какой- нибудь Филип Моррис готов на базе табачки готов запустить производство: база там осталась, дает под это чюмачечие деньги. Что тогда? Всех- взад? Или пинком- инвестора? кроме того , кому может быть интересно классическое админсооружение в центре? Блин, что не идея, то клинический случай.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Оксана Колісник 10.09.2012 15:33
Що значить: об'єднати всі громадські організації? Ресурсний центр - це не об'єднання, а сервісна структура. А самим громадським організаціям приміщення дістануться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 111 10.09.2012 15:32
Таки да, Одарич облаштував собі кабінет, і очевидно не збирається залишати його по закінченню терміну. "Продам сєбє, і етім товарищам!. А наступнік пускає сідіт на табачке. ЛЄПОТА!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100