У понеділок, 17 вересня, на Першому національному стартує нове шоу «Савік Шустер студії» «Свобода слова. Реальне життя». Про це в ефірі «Шустер Live» від 7 вересня повідомив Савік Шустер, інформує «Телепростір».

За його словами, прем'єра проекту відбудеться після випуску новин о 18-ій. Очікується, що виходиме в ефір він щодня.

«Свобода слова. Реальне життя» висвітлюватиме, як звичайні українці готуються до виборів.

– Це розповіді про реальне життя сімей і як вони, загалом, до цього 28 жовтня готуються. Ми покажемо вибори зсередини. Як ми це зробимо? Ми висунемо свого кандидата на одномандатному окрузі і щодня зніматимемо його зустрічі з реальними родинами, і щодня будемо це показувати, – розповів Савік Шустер.

Кандидатом у депутати, який братиме участь у програмі, буде керівний партнер «Савік Шустер студії» Павло Єлізаров. Зйомки вестимуться на 199-му окрузі Черкаської області, до якого входять 4 районних центри: Жашківський, Звенигородський, Маньківський, Лисянський і Тальнівський. Саме в цьому окрузі балотується як самовисуванець пан Єлізаров.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 гонта 11.09.2012 17:31
А інших кандидатів по цьому округу, теж щодня будуть показувати як вони проводять зустрічі з родинами? Якщо ні, то деж тут рівність і свобода? Від цих жи...ів що завгодно можна очікувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Гаркуша 11.09.2012 16:55
А чи не здається вам шо Шустік трохи виходить за межі журналістського формату? Використовувати УТ-1 задля реклами провладного Єлізарова, це вже занадто. Кінець міфу про Шустера як взярця свободи слова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Василь 11.09.2012 11:13
шоу "лапша - на вуха" домогосподаркам і пассіонаріям
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 в курсе 11.09.2012 09:29
перше в україні виборче реалітішоу. цікаво-цікаво... :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100