Золотоніський міськрайонний суд виніс вирок у кримінальній справі, порушеній органами прокуратури за матеріалами СБУ, стосовно двох співробітників ОВС УБОЗ УМВС України в Черкаській області, які незаконно реалізовували психотропну речовину «амфетамін».

У травні 2009 року в центрі міста Золотоноша під час передачі замовнику амфетаміну, вагою більше 180 грамів, та отримання частини грошей у сумі 5 тис. грн. співробітники СБУ затримали капітана та старшого лейтенанта міліції. Встановлено, що наркотики, які реалізовували правоохоронці, були вилучені ними у правопорушників під час виконання своїх службових обов’язків, однак процесуально не були оформлені, як речові докази. За весь товар вони планували отримати 25 тис. грн.

Вироком суду зловмисників визнано винними у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 та ч. 3 ст. 364 Кримінального кодексу України та призначено їм покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки без права обіймати посади в правоохоронних органах, терміном до 2 років, повідомляють у прес-службі СБУ області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100