реклама

реклама

З 16 березня управлінська компанія «Нова якість» розпочала дезінфікувати всі зупинки громадського транспорту. Їх обробляють тим же розчином, що й маршрутки та тролейбуси. Засіб на основі срібла, не має різкого запаху та абсолютно безпечний для містян.

ALCH9744

Як інформують в пресслужбі управлінської компанії, над дезінфекцією понад 400 зупинок працюватимуть дві бригади робітників.

– На зупинках значне скупчення людей, тому така дезінфекція вкрай необхідна. Ми обробляємо лавочки, стовпи та навіть торгові павільйони. Максимально охоплюємо всі поверхні, з якими можуть контактувати черкащани, – розповідає дезінфектор управлінської компанії Олександр Рой.

Наразі обробку зупинок здійснюють вдень, та в планах – перехід на нічний режим роботи.

ALCH9737

– Коли в місті всі зусилля кинуті на боротьбу з коронавірусом, ми не можемо стояти осторонь. Тож до роботи приступили вже сьогодні. Дезінфікувати будемо щоденно до завершення карантину. Поступово графік скоригуємо так, щоб вийти на нічний режим роботи, – коментує засновник управлінської компанії «Нова якість» Андрій Бортник.

Нагадаємо, що, окрім зупинок, «Нова якість» щоденно дезінфікує тролейбуси та маршрутки.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 ченчик 17.03.2020 14:29
справа хороша але чи є якісь висновки мікробіологів про користь від обробки? краще може кожну годину обробляти маршрутки і тролейбуси....і як бути власникам домашніх тварин, що їх вигулюють, адже ті нюхають все підряд і бігають де їм заманеться, а бродячі тварини теж не знають меж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100