реклама

реклама

Черкащани під час карантину встигають і дітей вчити, і на роботі працювати, й спортом займатись, і фільми дивитися. Звісно, насамперед робота, та є й багато інших справ. Детальніше про те, чим хто займається на карантині, черкащани розповіли в опитуванні. При чому, цікаве зауваження, що дехто з опитаних скаржиться на брак часу, зазначаючи, що тепер його стало ще менше, хоч і робота, здавалося б, віддалено.

91619526_1447840002053912_5733017317017649152_o

«Поєдную все разом: робота, фільми, соц мережі, навчальні курси. І паралельно часте відкривання холодильника», - напівжартома зазначає журналістка Наталія Заїка.

«Перебуваю в режимі очікування», - пише військовий Сергій Довженко і викладає фото автомата. У той час інший вже колишній військовий Валентин Калина віджартовується: «Я працюю. П'ю горілку».

Частина людей, що у селі, зазначає, що садить картоплю, займається іншими городніми справами.

«Хто в селі живе, той не сидить без роботи», – каже Василь Шлінскі.

«Робота - дистанційно, сад, город, кухня, більше спілкування з рідними, хороші фільми і хороші книги, раз на тиждень - виїзд за продуктами. Прошусь у чоловіка раз на тиждень вигулювать мене за межами будинку. Час летить, 24 години не вистачає», - зауважує журналістка Тетяна Сухенко.

«Працюю без вихідних», – зазначають Наталія Горбенко і Марія Гламаздіна.

«В нас фірма перейшла на дистанційну роботу, тому ніяких змін... хіба що працювати можна прямо в трусєлях», – зауважує Олександр Масенко.

«Наша родина і працює у легесенькому режимі, і серіальчики дивимось, ну і городину вчимося саджати. Діти давно на дистанційному навчанні, хоч тут все за планом», - зауважує Світлана Заболотна.

91852809_1448428368661742_7279978581856354304_o

«Переважно, дивлюся телевізор, іноді щось готую. Але в мене й до карантину так було. Щоправда, почав знову слухати радіо перед сном (раніше майже цілими днями, а потім набридло). Навіть, "Трьох мушкетерів" покинув читати, занадто складна книжка для сприйняття виявилась», - пише Ярослав Яковенко.

«Я осваюю курси біології, історії, літератури, географії за 10-11 клас. Многа інтересного узнав, паралєльно вчусь рахувать до 30, абетку і складать з кубіків будиночки», - пише батько двох дітей Олександр Рибалка.

«Працюю, як і раніше, трохи менше бюрократії. Єдине, вперше за кілька років одіспався, а також відіслав за місяць на публікацію 5 наукових статей», – пише історик, археолог Михайло Сиволап.

«Мрію про те, щоб нудиться на карантині. Не розумію людей, яким немає чим зайнятись», - пише журналістка Оксана Швед.

«У мене в сім'ї два фрілансера, для них нічого не змінилося, єдина зміна яка відбулася, що я прошу встати, щоб помити підлогу. Щодо себе і сина школяра, нам потрібен був час для організації дистанційної роботи, не могли спочатку оптимізувати процеси І ще, мені бракує спілкування катастрофічно!!!» - пише Тетяна Діденко.

«Нічого не змінилось. Глядю онука, вирощую розсаду, висаджую картоплю та інші культури, продовжую будувати вітрячки та робити з внуком прогулянки по околицях Шполи й фотографувати цікаве для ока», - каже Олексій Пірогов

«Я делаю то что и до карантина - работа, дети, уборка, хозяйство, стройка и т.п.», – каже Владислав Кошман.

91996732_1447105198794059_115882370879455232_o

«Малюю, читаю, займаюся зі школярами англійським, куховарю, проходжу онлайн курси на Прометеусі, беру участь (в ролі слухача) в онлайн-ефірах за участі цікавих спікерів. Карантин для мене - період зайнятися тим, на що не вистачало сил, часу та енергії», - зазначає Яся Мотсак.

«Після того як у 2002-му пішов у компьютерниій фріланс майже нічого не міняється навіть із карантином... Єдине що залізо став тягать вдома, а не в залі», - зауважує журналіст Влад Брова.

«Я і не відчуваю карантин. Все без змін. Дім, робота, дім», - зазначає Олександр Гусейнов.

«Рубаю дрова та грію хатинку...» - пише Олексій Кулішенко.

А от в Галини Проворової генеральне прибирання, що вона зауважує в дописі. До слова, про прибирання, на що не вистачало часу раніше, пишуть і інші дописувачі.

«Дуже багато часу займає виконання домашнього завдання – син 3 клас. Маю приватний будинок, тому робота є завжди», - каже Ілона Рекункова.

Фотоілюстрації черкаського фотографа Артема Ківака

з фотопроекту "Черкаси на карантині"

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Вбью час, другий. 06.04.2020 18:09
Дорого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 ченчик 06.04.2020 15:09
тисячі городиків не буде посаджено цієї весни людьми, що не мають автомобілів, вже завдано збитків садкам на дачах заморозками та несвоєчасним обробітком та обрізкою...чим буде компенсовано бідним людям осінні збитки, якщо вони звичайно доживуть до осені не тільки через вірус, а й через інші хвороби які зараз немає можливості лікувати......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 vv 06.04.2020 14:56
Цитую Короноцид:
Со временем когда признают что т.н . вирус был всемирным разводняком , тюрьмы будут переполнены этими лохотронщиками .

Звідки ви такі беретесь, невже з 73% які голосували за гравця х по роялю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Короноцид 06.04.2020 13:04
Со временем когда признают что т.н . вирус был всемирным разводняком , тюрьмы будут переполнены этими лохотронщиками .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100