реклама Делікат

Митрополит Черкаський і Чигиринський (ПЦУ) Іоан і благочинний Черкаського округу (УПЦ МП) протоієрей Сергій Чумак, який висловив думку митрополита Черкаського і Канівського Софронія, закликали черкащан під час свята Великодня дотриматися встановлених владою карантинних норм.

Пасха

Про це вони заявили під час сьогоднішньої пресконференції в обласній держадміністрації.

Зі свого боку голова облдержадміністрації Роман Боднар наголосив на тому, що карантинні заходи не мають жодної мети обмежити права вірян. Вони є вимушеними.

– Я радий, що під час моїх зустрічей із священнослужителями всі владики із розумінням поставилися до позиції української влади, – додав пан Боднар.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко також зазначив, що обставини змушують нас дещо змінювати усталені традиції й заради збереження здоров’я і життя людей уникати місць масового скупчення, в тому числі храмів.

реклама

Коментарі  

 
-4 #3 покупець 16.04.2020 18:40
Скільки їм заплатили чи налили цим Літрополітам щоб вони таке сказали ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Правда 16.04.2020 17:55
Збирайтеся, як перші християни, по домівках. І славте воскреслого Христа. А традиції то таке, можна і обійтись. Традиції потрібні людям, а не Богові.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Просто интересно 16.04.2020 14:52
Можно ли днём с огнём найти в Украине хоть одного действительно верующего? Или все поголовно бывшие комми, обменявшие партбилеты на крестики. Шоб всэ було по модньому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100